loading

Användarmanual WinLas Schema Webb

WinLas Schema Webb är ett tilläggsprogram till Winlas Bokning där schemapersonal kan önska vilka pass de kan arbeta. Beroende på verksamhet kan schemat planeras helt fritt eller efter fasta utsatta behov.

Logga in

Första gången du loggar in använder du inloggningsuppgifter du fått ifrån din schemasamordnare. Du uppmanas att byta lösenord direkt första gången du loggat in.

<Skärmdump - Startsidan efter första inloggningen>

Du kan när som helst ändra lösenord på din profil. Klicka på profilikonen, eller om du har en gul knapp på startsidan som uppmanar dig att ändra epostadress, för att komma till profilsidan.

<Skärmdump - Pil mot profil;

Systemkrav

Vikariekalendern är testad i följande webbläsare:

• Internet Explorer 9 (med kompabilitetsläge avaktiverat)
  • Internet Explorer 10
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari

Du måste godkänna kakor (cookies) i webbläsaren och ha JavaScript aktiverat för att kalendern ska fungera.
Rekommenderad upplösning är 1280x1024px eller större